dah gebu


tajuk diatas macam aku ni baru nak gemuk je kan?
walhal dah berzaman gemuk.

tajuk yang lebih tepat adalah
Semakin Gebu.

yeah!
oh sebelah tu kakak debus kesayangan,
Aisha Ismail.

raya lepas, 56kg.

tahun ni, 57 kg.

akan bertambah lagi 2 kg dalam masa 2 minggu lagi.

ke kasik genap 60 kg terus?

lagi senang kan.

ok sekian.


p/s : kalau dulu, aku selalu komplen nak kurus sebab encik hubby badan cekeding, so perlu kurus supaya nampak balance dan dia tidak mencari yang lain. badan menjadi kejap naik dan turun. tapi itu dulu. memandangkan sekarang single, dan tak berniat/berhajat/terdetik pun nak mengorat sesiapa, maka berat akan sentiasa naik dan aku tak kisah berbadan gemuk. tehehe.




9 ulasan:

HEROICzero berkata...

woaaah nampak garang! haha..

weh sampai ati an, nampak aku kat mid, x tego. dh r lama x jumpe hg. aissh~

*eh last time aku jumpe hg, kt mid gk la, few years back, dengan akak ko ni. an? =)

Shikin Ismail berkata...

midval is so a place untuk reunion tergempar. nampak fariz dgn awek die juge. ;)

btw, aku nak tego tak sempat sebab kejar movie.
plus takot do nak tego kau dgn 'kawan'.
;p

*eh ade eyh? lupe suda. haha.

arbivirus 3288 berkata...

kite sama2 gebu.. :D

Shikin Ismail berkata...

yeah!
GO KITE!!
GO GEBU!!
:)

anna the orange....... berkata...

mau join club gebu..ai 50kg dah

Shikin Ismail berkata...

ok sama-sama jerit.
GO KELAB KITE GEBU BAMBAM!!
;)

arbivirus 3288 berkata...

sebebarnya..gebu2 la org suke..
dorg saje dengki2 ngn kite gebu x cun..
sbnrnye lagi cntik :D
pas kawen dua dua gebu jugak.
kah3

Shikin Ismail berkata...

haha. statement.
gebu lepas kawen tu lain cerita.
;p

Tanpa Nama berkata...

Gebu setelah di pam pam~~