my baby




i have a new baby. but i'm not sure whether my baby is a boy or a girl.
say hello to Baby Yebby Berry!!


ni masa baru lepas beli Yebby dari tokei lama. it's a lion head species.

dah lama tak membela ni. i used to have Lulubello a year ago. he is a cute little hamster. but he died, and i don't want to talk about it.

ini Lulu. dia jantan but masa mula-mula beli tak perasan lagi yang die jantan so TERbeli cage oren, wheel warna pink. nama pun TERbagi nama wanita. Lulubello. heheh.


suka betul makan sambil baring even i have told him so many times kalau makan sambil baring nanti cepat gemuk but he never listen. that's why lah Lulu cepat gemuk.

tengok, tidur macam boom meletup pun tak akan sedar. kalau terjatuh dari wheel tu pun dia tak akan sedar. sumpah. pemalas ke tak?

and yess i miss Lulu. and yess i cried the day he died.

but now i am going to take a good care of you, Baby Berry and i hope you like your new pinky homey. :)


5 ulasan:

ANATI SOKI berkata...

eh!!! comel comel comel!

Shaofie berkata...

waaahh!! cucu buahku...

Shikin Ismail berkata...

anati : kan kan kan. tapi bulu yebby serabut. ;)

sopi : belum ada cucu lagi. saba. :p

misswe3tlady_90 berkata...

comel...comel!!!
cage die kaler pink..menarik!!
nak main tarik2 telinga die bley???
haha..*kejam*

Shikin Ismail berkata...

yebby dah manja sekarnag. ;)